ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Lynch !!

Τον αδικεί η θέση του  υπουργού Δημόσιας Τάξης! 
Θα έπρεπε να γίνει κυβερνήτης στο Τέξας !
  
Ο ένας, πιθανόν και  κάτω από την επήρεια ναρκωτικών, διαταραγμένη σίγουρα προσωπικότητα,  διέπραξε  ένα έγκλημα που  δεν το χωράει το ανθρώπινο μυαλό.  Είναι αυτές οι στιγμές που  σε πιάνει ένας χοντρός κόμπος στον λαιμό και δεν ξέρεις τι να πεις. Άνθρωποι που γίνονται κτήνη σε συνθήκες εξαθλίωσης και πλήρους αποσύνθεσης σε μια κοινωνία που εξαπλώνει την βαρβαρότητα. Με κάθε τρόπο..... αλλά  και μέσα από τους βόθρους των Μέσων δήθεν Ενημέρωσης της, που συναγωνίζονται στην φρίκη και στην εξοικείωση μαζί της. Ο ένας λοιπόν μετανάστης, ναρκομανής, αμόρφωτος, χωμένος στα υπόγεια αυτής της κοινωνίας έκανε αυτό που έκανε. Η μία απαίσια εικόνα αυτών των δύσμορφων ημερών.


Ο άλλος υπουργός και μάλιστα -κατά πως λένε ακόμη αρκετοί αφελείς- αριστερής κυβέρνησης. Έστω και στο σκληρό Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Και προπαντός καθηγητής Εγκληματολογίας  στο Πανεπιστήμιο ! Συμπλήρωσε, με την επιστημονική!!! δήλωση του, τα κομμάτια από την φρικιαστική εικόνα που έλειπαν. 
 Επιμέτρησε την ποινή, προανήγγειλε τον τρόπο και τον χρόνο και το  μόνο που δεν έκανε ήταν να διορίσει τον δήμιο. Αυτός,  υπό την επήρεια της οίησης  από την  εξουσία και την δήθεν αυθεντία και της σιγουριάς από την στήριξη που του παρέχει ο πρωθυπουργός  και τα αγαπημένα του ΜΜΕ. Μορφωμένος και σπουδαγμένος και -τάχα μου- μέλος της πνευματικής ελίτ, συμπλέει με το κοινό αίσθημα!  Η  άλλη πλευρά της βαρβαρότητας που αντάμα με την πρώτη μας οδηγούν στην αποκτήνωση. 
 Να τον χαίρονται οι ευαίσθητες ψυχές της ανανεωτικής, ευρωπαϊκής, ευαίσθητης και τρέντυ Αριστεράς.  Όσο και αν  κάνουν πως διαχωρίζονται, τα χρεώνονται όλα.
 Και να τον κρατήσουν στο πόστο του !
Μην τυχόν και φύγει τώρα που θα τον ζητήσουν για μεταγραφή  από το Τέξας για την θέση του κυβερνήτη η του αρχιδικαστή.

Υγ. Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι, δυστυχώς λίγοι,  που δεν κάνουν τις πάπιες.
 Όπως ο Α. Ζαχαριάδης rednotebook.gr/2015/05/arketa-k-panousi-tou-adamou-zachariadi/ 



Δ.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.