ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Συγκρότηση «Επιτροπής Στήριξης» στους αγωνιστές της ΑΤΙΚ

Συγκροτήθηκε «Επιτροπή Στήριξης» στους Τούρκους αγωνιστές της ΑΤΙΚ (τέσσερις στην Ελλάδα, η μια είναι ήδη ελεύθερη και οι άλλοι τρεις περιμένουν να δικαστούν) κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30/4, με πρωτοβουλία του ΚΚΕ(μ-λ). 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από το ΝΑΡ, το ΕΚΚΕ (δηλώνοντας ότι εκπροσωπεί και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο σύνολό της), την ΑΡΑΝ, τη Ροσινάντε, την ΚΟΕ, το Μ-Λ ΚΚΕ, την Παρέμβαση, την Κόντρα και φυσικά Τούρκοι αγωνιστές.
Η πρόταση του ΚΚΕ(μ-λ), που έγινε αποδεκτή απ’ όλους τους παριστάμενους, ήταν να συγκροτηθεί η επιτροπή και να αναλάβει δράσεις για να απελευθερωθούν, να δοθεί πολιτικό άσυλο στους αγωνιστές και να μην εκδοθεί κανένας πουθενά. Ούτε στην Τουρκία ούτε στη Γερμανία που έχει κινήσει την υπόθεση των συλλήψεων σε όλη την Ευρώπη. 
Η επιτροπή θα αναλάβει να γίνουν παρεμβάσεις σε χώρους, με κείμενο στο οποίο θα συμφωνήσει, να γίνουν παραστάσεις στους αρμόδιους υπουργούς (Δικαιοσύνης και «Προστασίας του Πολίτη»), να γίνει μια συνέντευξη τύπου δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στη συγκέντρωση που έχει ήδη αποφασιστεί στα Προπύλαια στις 19 Μάη, 7:00 μ.μ., με πορεία προς τη πρεσβεία της Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.