ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Διαμαρτυρία για την απεργό πείνας Gulaferit Unsal στο Γερμανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης


Διαμαρτυρία στο Γερμανικό Προξενείο πραγματοποίησε η Επιτροπή Αληλλεγγύης στους Τούρκους κρατούμενους κάνοντας έκκληση αληλλεγγύης να τερματιστεί η καταστολή ενάντια στην Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ, που κρατείται στις γυναικείες φυλακές του Βερολίνου.





Η Τουρκάλα Αγωνίστρια Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ εδώ και 54 ημέρες σε απεργία πείνας στις φυλακές Γερμανίας διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες κράτησης. Σύμφωνα με καταγγελίατης δεσμοφύλακας της επιτέθηκε. Σύμφωνα με τη επιτροπή, η Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ δεν παίρνει πλέον ούτε αλάτι, ζάχαρη και νερό με αποτέλεσμα η ζωή της να είναι σε κίνδυνλ,

"Συμβάλλετε και εσείς για να τερματιστεί άμεσα η καταστολή ενάντια στην Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ, στις γυναικείες φυλακές του Βερολίνου.Για το άμεσο σταμάτημα των εφόδων και της ποινικοποίησης, παρ. 129b.
Ενάντια στις δίκες αριστερών από την Τουρκία, την Ανατολιτική Ομοσπονδια μέχρι και την ΑΤΙΚ . Ο πραγματικός τρομοκράτης είναι το καθεστώς της Τουρκίας. H Γερμανία υποστηρίζει αυτό το καθεστώς ξεκάθαρα και χωρίς κανένα ίχνος ντροπής"
 σημειώνει η επιτροπή.

απο το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.