ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Συντονισμένες συλλήψεις αγωνιστών της ΑΤΙΚ στη Γερμανία και την Ελβετία

Καταδικάζουμε την επίθεση στους ακτιβιστές και την ηγεσία της ΑΤΙΚ και των Νέων Γυναικών

Σήμερα Τετάρτη γύρω στις 17:30 ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας προχώρησαν σε συντονισμένη επίθεση σε αγωνιστές και την ηγεσία της ΑΤΙΚ και των Νέων Γυναικών στη Νυρεμβέργη (Γερμανία) και στην Ελβετία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του νομικού γραφείου της ΑΤΙΚ αυτή η επιχείρηση διατάχθηκε από την εισαγγελία της Καρλσρούης. Προς το παρών δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ονόματα αλλά οι πιο πρόσφατες πληροφορίες λένε ότι 10 αγωνιστές και η πλειοψηφία του Γενικού Συμβουλίου που υποστηρίζει το δημοκρατικό έργο της ΑΤΙΚ έχουν συλληφθεί με αυτή την χωρίς λόγο και αυθαίρετη επιχείρηση.
Η επιχείρηση αυτή πραγματοποιήθηκε με την βίαιη είσοδο και έρευνα σε σπίτια αγωνιστών σπάζοντας παράθυρα και πόρτες των σπιτιών. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για πράξη εκφοβισμού και καταστολής από την αστυνομία. Αναμένεται ότι οι συλληφθέντες επαναστάτες θα οδηγηθούν στο δικαστήριο της Καρλσρούης αύριο Πέμπτη 16 του Απριλίου.
Το Γενικό Συμβούλιο της ΑΤΙΚ, Ομοσπονδίες, αγωνιστές των Νέων Γυναικών και της Νέας Δημοκρατικής Νεολαίας και εκπρόσωποι συνδεδεμένοι με την ΑΤΙΚ δηλώνουν ότι δεν θα παραμείνουν σιωπηλοί απέναντι σε αυτή την αυθαίρετη επιχείρηση εκφοβισμού και καταστολής από την αστυνομία. 
"Αυτή η επιχείρηση εκφοβισμού και συλλήψεων που διευθύνεται από τα ιμπεριαλιστικά κράτη της Ευρώπης και το Τούρκικο κράτος δεν θα εμποδίσει την ΑΤΙΚ να συνεχίσει τον δημοκρατικό επαναστατικό αγώνα".
Καλούμε όλες τις επαναστατικές, δημοκρατικές οργανώσεις και αγωνιστές να πάρουν σαφή και ισχυρή θέση εναντίον τους και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. 

ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ Ε.Ε.!
ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.