ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα μέχρι στιγμής στοιχεία και οι πληροφορίες που έρχονται συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο αγώνας της Κυριακής του ΗΡΑΚΛΗ θα γίνει στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου και προφανώς η αστυνομία κατά τη προσφιλή της τακτική θα απαγορέψει τη μετακίνηση των οπαδών μας στο συγκεκριμένο γήπεδο. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, καμία πρωτοτυπία, καμία φαντασία, καμία αλλαγή τόσο από την αστυνομία όσο και από την έπο της εξυγίανσης.
Εμείς όμως δε θα τους ακολουθήσουμε όλους αυτούς στον κατήφορο της επανάληψης και θα πρωτοτυπήσουμε. Δεν θα καλέσουμε τον κόσμο στο γήπεδο, δεν θα προσπαθήσουμε να το προσεγγίσουμε καν. Θα κάνουμε κάτι που θέλαμε εδώ και καιρό.

Η Αυτόνομη Θύρα 10 καλεί ΟΛΟ τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ καθώς και όλους τους κατοίκους της Χαλκιδικής τη Κυριακή 11/3 στις 13:00 στη πλατεία του Παλαιοχωρίου να διαδηλώσουμε ΟΛΟΙ μαζί ενάντια στην εξόρυξη χρυσού που λαμβάνει χώρα στο γειτονικό δάσος.

Η ζωή, τα νερά, τα δάση, ο αέρας καθώς και οι συνειδήσεις μας δεν εξαγοράζονται όσα εκατομμύρια και να σπαταλήσει ο ελληνικός χρυσός, όσες ομάδες και να φτιάξει, όσους δημοσιογράφους και "επιστήμονες" βάλει στο pay roll για να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό στη διαδικασία της εξόρυξης. Ο λαός της βορείου Ελλάδος έχει εκφραστεί πολλές φορές ενάντια σε αυτή τη διαδικασία και θα το κάνει ακόμα μια τη Κυριακή και το μήνυμα θα είναι ένα και σαφές...
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
Κυριακη11/3 στις 13:00 στη πλατεία του Παλαιοχωρίου πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στο δάσος των σκουριών... ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

ΥΓ: Ενημερώνουμε του οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ οτι η πρόσβαση στο Παλαιοχώρι δεν μπορεί να εμποδιστεί σε καμία περίπτωση, καθώς υπάρχουν αμέτρητοι δρόμοι που οδηγούν στο χωριό. 
ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ!!!



ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.