ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ !

Δεν ζητάμε αστυνομική άδεια 
για την πραγματοποίηση των πολιτικών εκδηλώσεων!

Κάτω τα χέρια απ’ την πολιτική δράση!
Με ανεπίσημη άδεια της αστυνομίας, η οποία πρέπει οπωσδήποτε να ενημερωθεί εγγράφως, θα πραγματοποιούνται πλέον οι ανοιχτές, υπαίθριες συγκεντρώσεις των κομμάτων και οργανώσεων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.

Αποτέλεσμα αυτής της επιδίωξης «εκλογικής συμμόρφωσης» της Αριστεράς που αφορά το σύνολο των όρων συμμετοχής στις εκλογές είναι και τα «κρούσματα» τηλεφωνημάτων από αστυνομικά τμήματα προς οργανώσεις και κόμματα σχετικά με το αν θα στήσουν προεκλογικά περίπτερα και αν θα πραγματοποιήσουν προεκλογικές συγκεντρώσεις, οι οποίες πρέπει οπωσδήποτε να κοινοποιηθούν εγγράφως στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Καταγγέλλουμε την εξέλιξη αυτή! Δεν αποδεχόμαστε την παρεμπόδιση της πολιτικής μας δράσης! Δεν αποδεχόμαστε καμία τέτοιου είδους παρέμβαση του κρατικού μηχανισμού. Δεν θα ζητήσουμε την άδεια να προβάλουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας στο λαό, από αυτούς που στρέφονται ενάντια στο λαό, τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία, από αυτούς που ποινικοποιούν απεργίες και χτυπούν διαδηλώσεις, που καρατομούν ακόμα και τα πιο στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα του λαού.

9 Σεπτέμβρη 2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.