ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Σχεδόν έτοιμη να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση κι ας μην έχουν γίνει οι εκλογές!

Σχεδόν έτοιμη να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση κι ας μην έχουν γίνει οι εκλογές!
 Κάποιες λεπτομέρειες μένουν!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η συστημική εκστρατεία χειραγώγησης του λαού και προετοιμασίας της μετεκλογικής αντιλαϊκής κυβερνητικής λύσης.

Πατώντας στην απογοήτευση που δημιούργησε η υπογραφή του τρίτου μνημονίου από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η ψήφισή του από ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι και με εργαλείο τις δημοσκοπήσεις, τα αστικά επιτελεία στρώνουν το έδαφος για όλους τους πιθανούς συνδυασμούς συνεργασιών, οι οποίες θα αποτελέσουν τη νέα κυβέρνηση. 

Θεάρεστο έργο της κυβέρνησης αυτής, θα είναι, φυσικά, η «ασφαλής» κλιμάκωση της επίθεσης με την ψήφιση πλήθους εφαρμοστικών νόμων, η απρόσκοπτη συνέχιση του βαθέματος της εξάρτησης της χώρας και της συντριβής των λαϊκών δικαιωμάτων.

Το δράμα το συνοδεύει η απαραίτητη κωμωδία. ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι διαγκωνίζονται για το ποιος θα «βελτιώσει» το μνημόνιο που συνυπέγραψαν όλοι(!) και ανταλλάσσουν κάλπικες αντιπαραθέσεις την ίδια στιγμή που προετοιμάζουν το κλίμα των απαραίτητων για το σύστημα μετεκλογικών συνεργασιών.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί το λαό να μαυρίσει όλους αυτούς που μπρος στα μάτια του απεργάζονται την κλιμάκωση της βαρβαρότητας και να ενισχύσει με την ψήφο του την εκλογική συνεργασία του ΚΚΕ(μ-λ) και του Μ-Λ ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί το λαό από την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές στην οργάνωση του αγώνα για τα δικαιώματά του.
Κόντρα στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση, στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, στα παλιά και νέα μνημόνια και στους πολιτικούς τους εκφραστές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.