ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Κεραία κινητής πάνω από τα κεφάλια μαθητών !

 Θεσσαλονίκη

Κεραία κινητής  πάνω από τα κεφάλια μαθητών !


Δικάζονται την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι υπεύθυνοι για την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας  σε κτίριο στην συμβολή των οδών Μπότσαρη  66 και Μακεδονίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη. 

Απέναντι από το κτίριο  σε απόσταση  λιγότερη των είκοσι μέτρων είναι η αυλή του 90ου Δημοτικού Σχολείου και του 7ου Νηπιαγωγείου, το κτίριο των οποίων είναι μόλις σε απόσταση πενήντα μέτρων! Η εγκατάσταση-κατασκευή της κεραίας έγινε χωρίς πολεοδομική άδεια και καθ' υπέρβαση της αρχικής άδειας της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων , όπως αναφέρει το κατηγορητήριο. 




Με αίτημα να σταματήσει η λειτουργία της κεραίας  η οποία βρίσκεται στην κυριολεξία πάνω από τα κεφάλια των μικρών μαθητών , κάτοικοι και γονείς έχουν κατά καιρούς διαμαρτυρηθεί  προς κάθε αρμόδιο. Πριν ένα χρόνο περίπου κινητοποιήθηκαν και έκλεισαν  συμβολικά  την  οδό Μπότσαρη μπροστά στο σχολείο.  

Ο Σύλλογος των Γονέων έχει  ζητήσει επανειλημμένα  την απομάκρυνση της ισχυρής πηγής ακτινοβολίας σε αυτόν τον ευαίσθητο  χώρο.   

Την Δευτέρα 24 /10 στις 9 πμ για μια ακόμη φορά οι γονείς του Δημοτικού Σχολείου   και του Νηπιαγωγείου μαζί με κατοίκους θα συγκεντρωθούν στα δικαστήρια ζητώντας να σταματήσει η παρανομία και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.