ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Δεν θα ακολουθήσουμε την λογική ενός αντιαριστερού "τσαμπουκά".

 Θα υπερασπίσουμε το δικαίωμά μας να διαδίδουμε τις απόψεις μας!
Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, μέλη της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ, πραγματοποίησαν παρέμβαση στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, με χαρτόνια, αφίσες και μοίρασμα προκήρυξης. Το ΚΚΕ που μέχρι τότε είχε κάνει την επιλογή (δικαίωμά του είναι άλλωστε) να κάνει την παρέμβασή του κύρια με ταμπλό στα οποία αναρτούσε τα προεκλογικά του υλικά, ενοχλήθηκε σφόδρα, από αυτήν την παραβίαση του... τσιφλικιού του!;
 Έτσι  μισή (!!!) ώρα μετά το τέλος της  παρέμβασης, σε αρκετές στάσεις λεωφορείου αλλά και άλλα σημεία στα οποία κάποιος μπορούσε να κολλήσει αφίσες, επέλεξε να σκεπάζει μέρος ή και ολόκληρες τις αφίσες της εκλογικής συνεργασίας. Ενώ ήταν παραπάνω από φανερό πως περίσσευε χώρος να βάλουν τις δικές τους χωρίς να καλύψουν τις αφίσες της εκλογικής συνεργασίας. 
Αν νομίζουν ορισμένοι από το ΚΚΕ ότι με αυτό τον τρόπο θα εμποδίσουν τους προβληματισμούς του κόσμου που επηρεάζουν, για την εχθρική από τη μεριά του ΚΚΕ αντιμετώπιση της αναγκαίας κοινής δράσης στο κίνημα, είναι γελασμένοι.
 Όπως και το ότι με αυτόν τον τρόπο θα εκτρέψουν την πολιτική αντιπαράθεση των χώρων μας, σε μια άχαρη και προπαντός αντιαριστερή  επίδειξη "τσαμπουκά" ώστε επιπλέον να "μπετονάρουν" τον κόσμο που επηρεάζουν απέναντι στους "μουλού". Ας γνωρίζουν όμως πως θα υπερασπίζουμε το δικαίωμά μας να διαδίδουμε τις απόψεις μας στο λαό. Και να αποκαλύπτουμε στο λαό τέτοιες αντιδημοκρατικές πρακτικές. 
 
Υ.Γ. Για του λόγου το αληθές παρακάτω παρατίθεται μια φωτογραφία που τραβήχτηκε ενδεικτικά σε στάση λεωφορείου.  

Τάσος Σαπουνάς , μέλος της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.