ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Μόνο την αστυνομία; Γιατί τα ΜΑΤ τι τα έχετε ;

Μόνο την αστυνομία; Γιατί τα ΜΑΤ τι τα έχετε ;


Εξόργισε, συγκίνησε γνήσια, προβλημάτισε και υποκίνησε μια μεγάλη συζήτηση η τραγική περίπτωση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. 
Δεν μιλώ για την σκηνοθετημένη “συγκίνηση” και τον πρόσκαιρο “προβληματισμό” των κυρίαρχων ΜΜΕ αλλά για τις αληθινές αντιδράσεις των απλών ανθρώπων. 
Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά , διατυπώθηκαν ως συνήθως προτάσεις από ειδικούς και μη , γίνονται αναλύσεις , γράφονται κείμενα, κλπ κλπ. 
Αυτά μέχρι που ανέλαβε δράση ο -και - καθηγητής στις αστυνομικές σχολές, προϊστάμενος των.... καταργημένων ΜΑΤ γνωστός εγκληματολόγος και εσχάτως υπουργός της Δημόσιας Τάξης στην πρώτη -τάχα μου – αριστερή κυβέρνηση.
Ανακοίνωσε τη συγκρότηση επιτροπής που θα εξετάσει τη συμβολή της Αστυνομίας στην αντιμετώπιση του φαινομένου της ενδοσχολικής βίας, (!!!) όπως μας πληροφορεί ασχολίαστα, ανερυθρίαστα και υπερήφανα η κυβερνητική ειδησεογραφία. 
Στην επιτροπή θα συμμετάσχουν ομοτράπεζοι καθηγητές πανεπιστήμιων και... λοιποί συγγενείς από διάφορους φορείς στα πλαίσια των καινοτόμων και ριζοσπαστικών ιδεών του υπουργού. Για συγχώνευση του Υπουργείου Παιδείας με το Δημοσίας Τάξης δεν ακούστηκε προς το παρόν τίποτε. Γιατί τέτοιος συντηρητισμός ;

δ.π.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.