ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το γλέντι της ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ το Σάββατο 20 του Μάη. Πάνω από 200 συναγωνιστές και φίλοι  παραβρέθηκαν στο γλέντι στην κάτω φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ .

  Για δεύτερη φορά η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ επέλεξε να κάνει το γλέντι της σε αυτό το χώρο. Πέρα από την άνεση η λέσχη μας δίνει τη δυνατότητα να δυναμώσουμε τη συνεργασία και τη συλλογικότητά μας, αναλαμβάνοντας πολλοί συναγωνιστές και φίλοι όλη την προετοιμασία από την αρχή ως το τέλος. Από το στήσιμο-διακόσμηση του χώρου, την ετοιμασία του πλούσιου μπουφέ ως την εύρεση των μουσικών σχημάτων και το ξεστήσιμο...

Λίγο πριν την έναρξη εκφωνήθηκε σύντομη ομιλία εκ μέρους της  ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, στην οποία τονίστηκε η αναγκαιότητα συνάχισης και δυναμώματος της πάλης ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση , την ιμπεριαλιστική βαραρότητα και εξάρτηση, τους άδικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους .Επισημάνθηκε η ανάγκη να ενισχυθεί και να γειωθεί παραπέρα η παρουσία και δράση της μετωπικής συνεργασίας, να επεκταθεί στις γειτονιές , δυτικές και ανατολικές της πόλης, και να συμβάλλει στην οικοδόμηση εστιών αντίστασης και στην ανάπτυξη αγώνων του λαού, κόντρα στο κλίμα της απογοήτευσης και της αδράνειας.


Δύο αξιόλογα μουσικά σχήματα, το «Mess στον τεκέ»  και το «No name»    μας κράτησαν συντροφιά για πάνω από τέσσερις ώρες . Πρόσφεραν ποιοτική μουσική με έντεχνο, λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι, με πολύ χορό μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες . 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.