ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Έφυγε από κοντά μας η Ντίνα Μπαθρέλλου

Έφυγε από κοντά μας η Ντίνα Μπαθρέλλου, ύστερα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Τη γνωρίσαμε στα φοιτητικά της χρόνια να παρεμβαίνει μέσα από το σχήμα της ΕΑΑΚ στο Βιολογικό και τις γραμμές του ΝΑΡ, στη συνέχεια βρεθήκαμε μαζί της στο Σωματείο Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης (ΣΕΦΙΕ). Αγωνιστήκαμε μαζί για το ζωντάνεμα του σωματείου μέσα από το σχήμα της Αγωνιστικής Ενότητας για αρκετά χρόνια, πριν την παρέμβασή μας ως Αγωνιστικές Κινήσεις. 

Εκεί γνωρίσαμε τη Ντίνα καλύτερα, γνωρίσαμε την αγωνιστικότητα και τη μαχητικότητά της. Ήταν πάντοτε παρούσα, σε όλα τα κινηματικά γεγονότα, με έντονο το αίσθημα του καθήκοντος, παρά τα προβλήματα υγείας της. Παρά τις διαφωνίες μας, η συνεργασία μας ήταν άψογη και γόνιμη. Ήταν από τους ανθρώπους εκείνους που η απώλειά τους κοστίζει στην υπόθεση του κινήματος.

Δύσκολα να πιστέψει κανείς τον πρόωρο χαμό της στα 37 της χρόνια. Όλοι ελπίζαμε ότι κι αυτή τη φορά θα κέρδιζε τη μάχη που με τόσο πείσμα και αξιοπρέπεια έδινε για δεύτερη φορά.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη μητέρα και τα αδέρφια της, στο σύντροφο της ζωής της Στέλιο και στα δυο τους παιδιά.


Αγωνιστικές Κινήσεις Εργαζομένων στα Φροντιστήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.