ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Πρόσκληση για συνέλευση της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας - δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης


Πρόσκληση για συνέλευση της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας - δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης

Η Λαϊκή Αντίσταση Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης καλεί σε συνέλευση την Τετάρτη, 1η του Μάρτη 2017, στις 6:00 μ.μ., στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων (αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου).

Γιατί η ζωή μας αυτήν την περίοδο σηματοδοτείται από την επικίνδυνη αντιπαράθεση των ιμπεριαλιστών παγκόσμια που επικεντρώνεται στην περιοχή μας με τις επεμβάσεις και τους πολέμους στην Μέση Ανατολή και στο Κυπριακό, που συγκεντρώνει τα βαριά πολεμικά τους πλοία στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, που ματοκυλάει τους λαούς, κομματιάζει χώρες και γεννάει τους πρόσφυγες. 

Στην χώρα μας βαθαίνει η εξάρτηση στους ίδιους αφέντες ιμπεριαλιστές και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ φέρνει μια νέα συμφωνία με τα επιτελεία τους, που υποθηκεύει την ζωή και τα δικαιώματά μας. Το λαϊκό εισόδημα, τα εργασιακά, τα συνδικαλιστικά και τα ασφαλιστικά δικαιώματα ξανά θυσία για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών.

Σας καλούμε να συζητήσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες που θέτει η περίοδος, να προγραμματίσουμε την παρέμβασή μας και την δράση μας, για να αντισταθούμε και να συμβάλλουμε στο άνοιγμα των δρόμων για τους αγώνες που θα γίνουν φραγμός στην καπιταλιστική και ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα και θα ξαναγεννήσουν την ελπίδα στην δυνατότητα του λαού να υπερασπιστεί την ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.