ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ




Η σημερινή απεργία της ΑΔΕΔΥ πέρασε μάλλον «απαρατήρητη» στην πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς ο αριθμός των διαδηλωτών στις 3 συγκεντρώσεις και πορείες που έγιναν μπορεί να χαρακτηριστεί και «αναιμικός». Σίγουρα κάτω από τις απαιτήσεις των περιστάσεων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι από την κυβερνητική επίθεση σε μισθολογικά και εργασιακά δικαιώματα.

Η ΛΑΑΑΣ μαζί με μέλη των Αγωνιστικών Κινήσεων φοιτητών – επαιδευτικών και νέους εργαζόμενους της Ταξικής Πορείας, παρέμβηκε με μπλοκ στην συγκέντρωση που ξεκίνησε από την Κάμαρα και κατευθύνθηκε στο ΥΜΑ-Θ. Στην καμάρα συγκεντρώθηκαν επίσης φοιτητές συλλόγων του ΑΠΘ , η ΕΣΕ καθώς και ο συντονισμός Εργατικών σχημάτων –σωματείων.

Από το άγαλμα Βενιζέλου ξεκίνησε η πορεία των απεργών του ΠΑΜΕ, ενώ η διοίκηση της ΕΔΟΘ επέλεξε σαν τόπο συγκέντρωση το χώρο μπροστά από το ΕΚΘ. Και οι 2 πορείες κατέληξαν στο ΥΜΑΘ.
Έντονη η οργή κι αγανάκτηση σε πολλούς εργαζόμενους για την κατάπτυστη μεθόδευση των κυρίαρχων συνδικαλιστικών ηγεσιών που έφερε σαν αποτέλεσμα την χωριστή απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.