ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Παρεμβάσεις του ΚΚΕ(μ-λ) στη Θεσσαλονίκη

Παρεμβάσεις του ΚΚΕ(μ-λ) στη Θεσσαλονίκη

ΛΑΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ
Στο φόντο της προώθησης των ιμπεριαλιστικών σχεδίων, των αντιδραστικών εξελίξεων στα Βαλκάνια, του εθνικιστικού παροξυσμού και της κυβερνητικής πολιτικής η Κ.Ο. Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ) πραγματοποίησε παρέμβαση την Τρίτη 6 του Φλεβάρη.

Κολλήθηκε η αφίσα της οργάνωσης στην Εγνατία από την Δραγούμη έως την Καμάρα και ακολούθησε μαζικό μοίρασμα της κομματικής προκήρυξης στην περιοχή της Καμάρας . Αρκετά δεκτικός ήταν ο κόσμος που πήρε την προκήρυξη ενώ δεν αντιμετωπίσαμε αρνητικό κλίμα , παρά τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα .

Η Κ.Ο.Θ. της Οργάνωσης θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της το επόμενο διάστημα τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις γειτονιές, στην προσπάθειά της να καταγγείλει την ιμπεριαλιστική ανάμιξη στην περιοχή των Βαλκανίων, τον πόλεμο και τον εθνικισμό . Ταυτόχρονα, να τονίσει και στο μέτρο των δυνάμεών της να προωθήσει τη φιλία , τον αλληλοσεβασμό των εθνών, των λαών και των μειονοτήτων ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πάτρωνες και τις ντόπιες εξαρτημένες αστικές τάξεις .

Κ.Ο.Θ. του ΚΚΕ (μ-λ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.