ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση – καταγγελία για τις διώξεις στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση – καταγγελία για τις διώξεις στη Θεσσαλονίκη


Η κομματική οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει την προετοιμαζόμενη δικαστική δίωξη με την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ενάντια στους Ζήση Κλεισιάρη δικηγόρο -συνδικαλιστή και Ηλία Σμήλιο, δάσκαλο-συνδικαλιστή, που δραστηριοποιούνται στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών στην Θεσσαλονίκη. Η δικαστική δίωξη αποτελεί συμπλήρωμα της πολιτικής βαρβαρότητας και λεηλασίας που ακολουθούν οι τράπεζες και οι δανειστές και εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. 

Η δίωξη αφορά όλους τους εργαζόμενους και τον αγωνιζόμενο λαό. Σε μια στιγμή που η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού χρωστάει στην εφορία, στις τράπεζες και στα ασφαλιστικά ταμεία και αναμένεται ο πολλαπλασιασμός της αρπαγής λαϊκών κατοικιών με την μέθοδο των πλειστηριασμών, η στοχοποίηση και η σχεδιαζόμενη δίωξη έχει ολοφάνερο στόχο. Να κάμψει την αγωνιστική διάθεση και την ανάπτυξη αντιστάσεων στα όσα σχεδιάζονται από κυβέρνηση, τραπεζίτες και κάθε λογής ντόπια και ξένα αρπακτικά. 

Η κομματική οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ) καλεί τους εργαζόμενους και τον λαό της πόλης σε επαγρύπνηση και μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για να μην προχωρήσουν οι διώξεις και η επιχείρηση τρομοκράτησης.


  • Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Να σταματήσει τώρα κάθε σκέψη για δίωξη των αγωνιστών!

  • Κάτω τα χέρια από την λαϊκή κατοικία!

16/1/2017
Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.