ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ... ΕΝΙΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ !!

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ... ΕΝΙΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ !!


 Την Πέμπτη 1/9 ένα ακόμη ατύχημα με πρωταγωνιστή λεωφορείο του ΟΑΣΘ συνέβει επί της Εγνατίας οδού. Ενώ το λεω-φορείο κινούνταν έφυγε ο ένας τροχός (!!) που αφού τραυμάτισε πεζό στη συνέχεια κτύπησε σε διερχόμενο όχημα. 

Το συγκεκριμένο περιστατικό θα ήταν για "γέλια" αν δεν ήταν το πιο πρόσφατο, από τα πολλά "περίεργα" που συμβαίνουν τον τελευταίο 1,5 χρόνο με τα λεωφορεία.
 Οι περικοπές που εφαρμόζει ο ιδιώτης ΟΑΣΘ για να διατηρείται ακέραια η αμοιβή των μετόχων έχει φτάσει στο κόκκινο, βάζοντας πλέον σοβαρά σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών. 
Πάνω από 100 λεωφορεία είναι ακινητοποιημένα από βλάβες, με αντίστοιχες μειώσεις στην συχνότητα των δρομολογίων. Οι επισκευές στηρίζονται σε μαθητές του ΟΑΕΔ που κάνουν πρακτική! 13 είναι οι αυτοαναφλέξεις λεωφορείων το τελευταίο διάστημα, ευτυχώς χωρίς θύματα!
  Ο ΟΑΣΘ με βάση την σύμβαση με το δημόσιο, διατηρεί τα "σαράβαλα" για 20 χρόνια ενώ πριν έπρεπε στα 8 χρόνια να αντικατασταθούν!
Η τραγική ειρωνεία στο τελευταίο συμβάν είναι πως έγινε ακριβώς μπροστά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Υπογραμμίζοντας με αυτό τον τρόπο την συνέχιση της εφαρμογής των συμβάσεων και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρά τις "δήθεν" απειλές για καταγγελία της σύμβασης! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.