ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Θεσσαλονίκη | Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αγωνιστές του κινήματος ενάντια στην Ελντοράντο

Θεσσαλονίκη | Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αγωνιστές του κινήματος ενάντια στην Ελντοράντο



Κινητοποίηση ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και αλληλεγγύης στους διωκόμενους κατοίκους της Χαλκιδικής που δικάζονται στις 10 Μαΐου για την υπόθεση του Λάκκου Καρατζά, οργάνωσαν, χθες Σάββατο 5/5 το μεσημέρι, οι επιτροπές αγώνα Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης εικοσιπέντε αγωνιστές του κινήματος ενάντια στην Ελντοράντο θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου έχοντας να αντιμετωπίσουν βαρύτατες και κατασκευασμένες κατηγορίες.




Η κινητοποίηση που ξεκίνησε από την Καμάρα διέσχισε την Εγνατία και την Βενιζέλου, έκανε στάση μπροστά στο Υπουργείο Μακεδονίας -Θράκης και μέσω της Αγίου Δημητρίου και Ιασωνίδου επέστρεψε στην Καμάρα. Σε αυτήν συμμετείχαν επιτροπές κατοίκων από την Χαλκιδική αλλά και πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες της Θεσσαλονίκης, όπως το Κοινωνικό Ιατρείο και το σωματείο της ΒΙΟΜΕ.


Η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ που συμμετείχε στην προετοιμασία-προπαγάνδιση της κινητοποίησης τις προηγούμενες ημέρες, κυκλοφόρησε προκήρυξη και πήρε μέρος στην διαδήλωση. Ανανέωσε το κάλεσμα της για συμμετοχή στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια στις 10 Μαΐου.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.